Nawigacja:

  • Music Knight T-shirt

    39,90 ZŁ

  • Tape T-shirt

    39,90 ZŁ

  • DnB Black T-shirt

    39,90 ZŁ

  • Music Makes The World Black T-shirt

    39,90 ZŁ

  • Musical Passion T-shirt

    39,90 ZŁ

  • Beach Party Smycz

    15,00 ZŁ 1,99 ZŁ

  • Sunrise Rising T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • The History of Sunrise Woman

    49,90 ZŁ 29,90 ZŁ

  • Spaceship Loop Turquoise T-shirt

    44,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Cutting Edge T-shirt

    49,00 ZŁ 19,90 ZŁ

  • Independent Vest

    49,00 ZŁ 19,90 ZŁ

  • Independance 2011 Smycz

    15,00 ZŁ 4,90 ZŁ

  • God is a DJ Tshirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Feminine face T-shirt

    44,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Hand Woman T-shirt

    49,00 ZŁ 34,90 ZŁ

  • EnTrance Black T-shirt

    39,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Light Grey AR T-shirt

    49,00 ZŁ 19,90 ZŁ

  • Royal Scretch T-shirt

    44,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • One Love 2012 T-shirt

    47,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Est. 2003 T-shirt

    49,90 ZŁ 29,90 ZŁ

  • Trust The DJ T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Beat of my life red T-shirt

    39,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Karta Pamiątkowa Sunrise Festival 2013

    15,00 ZŁ 5,00 ZŁ

  • One Love 2013 Man Dark Grey Front

    40,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Beat of my life graphite T-shirt

    39,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Taste De Great T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • One Love 2013 Man Burgundy Front + Back

    45,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Tanktop

    49,90 ZŁ 29,90 ZŁ

  • One Love 2013 Man Black Front

    40,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Visual Black  T-shirt

    49,90 ZŁ 29,00 ZŁ

  • One Love 2013 Przypinka

    6,00 ZŁ 1,99 ZŁ

  • Manual Music Torba

    19,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Great Brothers T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Brooklyn Sound T-shirt

    44,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • DWUPAK MĘSKI - 2 szt. T-shirt Embros

    75,00 ZŁ 26,90 ZŁ

  • Sunrise Visual 2015 White T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Sunrise After Party T-shirt

    49,00 ZŁ 29,90 ZŁ

  • Summer Sound T-shirt

    29,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Festival Kubek

    25,00 ZŁ 19,90 ZŁ

  • The History of Sunrise T-shirt

    49,90 ZŁ 29,90 ZŁ

  • One Love Jamaica Green T-shirt

    44,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Analog T-shirt

    39,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Sunrise Words White T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Sunrise After Party T-shirt

    49,00 ZŁ 19,90 ZŁ

  • Regałowisko Przypinka

    9,00 ZŁ 1,99 ZŁ

  • Tech Sound Jacket

    119,00 ZŁ 49,90 ZŁ

  • Sunrise Festival 2015 Smycz

    15,00 ZŁ 4,99 ZŁ

  • One Love Logo T-shirt Children

    44,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Diamond White T-shirt

    39,90 ZŁ 29,90 ZŁ

  • Shake your body grey T-shirt

    44,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Visual 2015 Black T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Hand T-shirt

    49,00 ZŁ 34,90 ZŁ

  • Surfing chillwave Green T-shirt

    44,00 ZŁ 9,90 ZŁ

  • TRÓJPAK MĘSKI- 3 szt. T-shirt Embros

    100,00 ZŁ 34,90 ZŁ

  • Where is After Party T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Reggae Dub Festival Cap

    24,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Dirty electro house T-shirt

    39,00 ZŁ 9,90 ZŁ

  • IDM T-shirt

    59,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Sunrise Visual 2015 Black Woman

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Regałowisko Smycz

    10,00 ZŁ 1,99 ZŁ

  • Work Hard Play Hard T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • DJ Crew Polo

    49,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • One Love 2013 Man Burgundy Front

    40,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Bottle-opener

    24,90 ZŁ 9,90 ZŁ

  • One Love 2013 Man Dark Grey Front + Back

    45,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • I am clubber Polo

    69,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Asot Only Smycz

    9,90 ZŁ 4,90 ZŁ

  • Sunrise Visual White T-shirt

    49,90 ZŁ 29,00 ZŁ

  • Clubber empire black T-shirt

    48,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Intelligent Dance Music T-shirt

    59,00 ZŁ 14,99 ZŁ

  • Peace of mind T-shirt S

    39,90 ZŁ 9,99 ZŁ

  • SUN RISE Woman T-shirt

    39,00 ZŁ 29,00 ZŁ

  • Sunrise Cup

    24,90 ZŁ 19,90 ZŁ

  • Sunrise Flame Woman

    49,90 ZŁ 29,90 ZŁ

  • DWUPAK POLO - 2 szt. Polo Embros

    79,00 ZŁ 39,90 ZŁ

  • Sunrise Visual 2015 White Woman

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Sunrise Est. 2003 Tanktop

    49,90 ZŁ 29,90 ZŁ

  • Just Great It T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • More Metalnoise T-shirt

    49,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Sunrise Prestige Vintage Polo

    89,00 ZŁ 39,90 ZŁ

  • One Love 2013 Woman Khaki Front + Back

    45,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Beats College Club T-shirt

    39,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Great Stuff Inside T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Wet Fingers Purple T-shirt

    39,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Regałowisko White Towel

    19,00 ZŁ 4,99 ZŁ

  • Independent Woman Vest

    49,00 ZŁ 19,90 ZŁ

  • Reggae Dub Festival Przypinka

    9,90 ZŁ 1,99 ZŁ

  • Great Sisters Woman T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Dubstep yellow T-shirt

    34,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • One Love Jamaica Black T-shirt

    44,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Grey AR T-shirt

    49,00 ZŁ 19,90 ZŁ

  • Sunrise Words Black T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Sunrise Visual Black Woman

    49,90 ZŁ 29,00 ZŁ

  • Tech Sound Koszula

    99,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Can T-shirt

    49,00 ZŁ 19,90 ZŁ

  • Sunrise Belt

    59,90 ZŁ 29,90 ZŁ

  • Epic Great Night T-shirt

    49,00 ZŁ 39,00 ZŁ

  • Sound Strike T-shirt

    39,00 ZŁ 9,99 ZŁ

  • Sunrise Smycz

    15,00 ZŁ 4,99 ZŁ

  • Face with glasses T-shirt

    44,00 ZŁ 19,99 ZŁ

  • Polityka plików cookies

    I. DEFINICJE
    1. Administrator - Szymon Frieske, działający pod firmą Reflect Group Szymon Frieske, ul. Naramowicka 266 C, 61-601 Poznań, NIP: 972-108-70-42, REGON: 300258769, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej.

    2. Cookies - dane informatyczne, niewielkie pliki tekstowe, zapisywane i przechowywane na urządzeniach, za pośrednictwem których Użytkownik korzysta ze strony internetowej Administratora.

    3. Urządzenie - elektroniczne urządzenie, za pośrednictwem którego Użytkownik uzyskuje dostęp do strony internetowej Administratora.

    4. Użytkownik - oznacza podmiot, na rzecz którego zgodnie z Regulaminem i przepisami prawa mogą być świadczone usługi drogą elektroniczną lub z którym zawarta może być Umowa o świadczenie usług drogą elektroniczną.


    II. STOSOWANIE PLIKÓW COOKIES
    1. Administrator za pośrednictwem strony internetowej wykorzystuje pliki Cookies.

    2. Informacje zgromadzone na podstawie plików Cookies wykorzystywane są w celach właściwej optymalizacji działania strony internetowej, a także w celach statystycznych oraz reklamowych.

    3. Pliki Cookies rejestrują aktywność Użytkownika strony internetowej rozpoznając urządzenie, dzięki czemu strona internetowa wyświetlana jest w sposób zoptymalizowany do indywidualnych preferencji Użytkownika.

    4. Stosowane na stronie internetowej rozwiązania są bezpieczne dla urządzeń Użytkowników korzystających ze strony internetowej Administratora. Nie jest możliwe przedostanie się do urządzeń Użytkowników niebezpiecznego lub złośliwego oprogramowania.

    5. Administrator wykorzystuje dwa typy plików Cookies:
    a) Cookies sesyjne: to pliki, które są przechowywane na urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu zakończenia sesji danej przeglądarki. Zapisane informacje są wówczas trwale usuwane z pamięci Urządzenia. Mechanizm Cookies sesyjnych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z urządzenia Użytkownika.
    b) Cookies trwałe: są przechowywane na urządzeniu Użytkownika i pozostają tam do momentu ich skasowania. Zakończenie sesji danej przeglądarki lub wyłączenie Urządzenia nie powoduje ich usunięcia z urządzenia. Mechanizm Cookies trwałych nie pozwala na pobieranie jakichkolwiek danych osobowych ani żadnych informacji poufnych z urządzenia Użytkownika.


    III. SPOSOBY OKREśLENIA WARUNKÓW PRZECHOWYWANIA LUB UZYSKIWANIA DOSTĘPÓW DO COOKIES
    1. Użytkownik ma możliwość ograniczenia lub wyłączenia dostępu plików Cookies do swojego urządzenia. W przypadku skorzystania z tej opcji korzystanie ze Serwisu będzie możliwe, poza funkcjami, które ze swojej natury wymagają plików Cookies.

    2. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa powyżej, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików Cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu Cookies na urządzeniu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików Cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

    3. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.

    4. Ograniczenie stosowania plików Cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Administratora. 1. Szanując Twoje prawa oraz respektując ustawę o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy Sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

    2. Administratorem Danych Osobowych jest: Szymon Frieske, działający pod firmą Reflect Group Szymon Frieske, ul. Naramowicka 266 C, 61-601 Poznań, NIP: 972-108-70-42, REGON: 300258769, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej.

    3. W naszym Sklepie zbieramy następujące dane osobowe:
    - Imię i nazwisko/nazwa firmy - podczas składania Zamówienia będziesz proszony o podanie swojego imienia i nazwiska/nazwy firmy, abyśmy mogli wysłać Tobie Zamówienie oraz mieć możliwość kontaktu z Tobą.
    - Adres zamieszkania/siedziby - jest nam potrzebny do wysyłki zamówionego Produktu.
    - Nr telefonu - zdarza się, że dzwonimy w celu potwierdzenia Zamówienia, lub w przypadku nieoczekiwanych zdarzeń jak np. brak Produktu w magazynie jednocześnie proponując najbardziej korzystne rozwiązanie.
    - Adres e-mail - poprzez adres e-mail wysyłamy do Ciebie potwierdzenie złożenia Zamówienia, oraz kontaktujemy się z Tobą. Jeżeli zostałeś abonentem naszego Newslettera, będziemy również wysłać do Ciebie informację handlową raz, dwa razy w miesiącu.
    - Adres - informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora Sklepu w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych - do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).
    - Cookies - nasz Sklep internetowy wykorzystuje technologię Cookies w celu dostosowania jego funkcjonowania do Twoich indywidualnych potrzeb. Możesz zgodzić się na to, aby wpisane przez Ciebie dane zostały zapamiętane, dzięki czemu będziesz mógł bez powtórnego wpisywania korzystać z nich przy następnych odwiedzinach na stronach internetowych Sklepu. Właściciele innych witryn nie będą mieli dostępu do tych danych. Jeżeli natomiast nie zgadzasz się na personalizowanie Sklepu, proponujemy wyłączenie obsługi Cookies w opcjach przeglądarki internetowej.

    4. Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach:
    - Dokonując zakupu w naszym Sklepie za pomocą udostępnionego na stronie internetowej Sklepu Formularza zamówienia (Zamówienie bez logowania/rejestracji Konta) - po realizacji takiego Zamówienia z naszej bazy usuwamy wszelkie dane mogące zidentyfikować Twoją osobę (imię, nazwisko, adres, nr telefonu, adres email). Pozostaje jedynie dokument sprzedaży przechowywany na potrzeby fiskalne.
    - Rejestracja w bazie Kupujących - jest dobrowolna. Przechowujemy podane przez Ciebie dane w naszej bazie, aby ułatwić Tobie w przyszłości zakupy w naszym Sklepie internetowym.
    - Rejestracja w Programie Partnerskim - Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać, szczegóły w regulaminie programu partnerskiego.
    - Subskrypcja Newslettera - Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać abonentem prowadzonego przez nas Newslettera. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać.
    - Subskrypcja na otrzymywanie informacji handlowych drogą SMS-ową - Jeśli chcesz być informowany o ciekawych wydarzeniach i ofertach handlowych możesz zostać otrzymywać w/w informacje bezpośrednio na wskazany przez Ciebie numer telefonu. Przystąpienie jest dobrowolne i w każdej chwili możesz się z niego wypisać

    5. Każdy Użytkownik naszego Sklepu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chce korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Jeżeli z jakiś względów nie życzysz sobie pozostawienia swoich danych osobowych to masz prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego Sklepu.

    6. Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, (Dz. U. z 2014 r., poz. 1182, 1662) masz prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu korzystaj z właściwych zakładek w Sklepie internetowym lub prześlij wiadomość drogą poczty elektronicznej na adres e-mail: office@embros.pl.



    Twoja opinia?
    x
    INTERESUJE NAS TWOJA OPINIA :)
    Jeżeli jest coś w sklepie co moglibyśmy zmienić, aby bardziej przypadł on Tobie do gustu proszę napisz to poniżej. Może zabrakło towarku, który szukałeś/aś?: